crashes often

gregggogregggo Member Posts: 21
This game crashes about every 20 minutes on my rig. I have a Ryzen7 2700x, Nvidia GTX 1080 and 32 gigs of fast memory. If I run the resolution down to less than 1920x1080 it seems to keep going. I also have changed, or re-installed, video card drivers at least 6 times. Here is the latest crash report. I sure wish this game had an 'F5' save function. Too dang many start overs.
LoginId:4a50c94440447f9e77bcc88c0f2e10f2
EpicAccountId:

LowLevelFatalError [File:Unknown] [Line: 200] Unreal Engine is exiting due to D3D device being lost. (Error: 0x887A0006 - 'HUNG')

RSG_Win64_Shipping!FDebug::AssertFailed() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\core\private\misc\assertionmacros.cpp:425]
RSG_Win64_Shipping!TerminateOnDeviceRemoved() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\windows\d3d11rhi\private\d3d11util.cpp:213]
RSG_Win64_Shipping!VerifyD3D11Result() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\windows\d3d11rhi\private\d3d11util.cpp:249]
RSG_Win64_Shipping!FD3D11Viewport::WaitForFrameEventCompletion() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\windows\d3d11rhi\public\d3d11viewport.h:81]
RSG_Win64_Shipping!FD3D11DynamicRHI::RHIEndDrawingViewport() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\windows\d3d11rhi\private\d3d11viewport.cpp:614]
RSG_Win64_Shipping!FRHICommandListExecutor::ExecuteInner() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\rhi\private\rhicommandlist.cpp:573]
RSG_Win64_Shipping!FRHICommandList::EndDrawingViewport() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\rhi\private\rhicommandlist.cpp:1509]
RSG_Win64_Shipping!FSlateRHIRenderer::DrawWindow_RenderThread() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\slaterhirenderer\private\slaterhirenderer.cpp:928]
RSG_Win64_Shipping!TGraphTask > >::ExecuteTask() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\core\public\async\taskgraphinterfaces.h:844]
RSG_Win64_Shipping!FNamedTaskThread::ProcessTasksNamedThread() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\core\private\async\taskgraph.cpp:664]
RSG_Win64_Shipping!FNamedTaskThread::ProcessTasksUntilQuit() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\core\private\async\taskgraph.cpp:574]
RSG_Win64_Shipping!RenderingThreadMain() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\rendercore\private\renderingthread.cpp:333]
RSG_Win64_Shipping!FRenderingThread::Run() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\rendercore\private\renderingthread.cpp:467]
RSG_Win64_Shipping!FRunnableThreadWin::Run() [i:\intermediate\rsg_configurable_win\engine\engine\source\runtime\core\private\windows\windowsrunnablethread.cpp:76]

Comments

  • ROCKFISH_AndiROCKFISH_Andi Administrator Posts: 1,174
    @gregggo You wrote this in another thread "I found out! My video card wasn't seated all the way. Game runs fine now." Did you mean to post it here and do I understand correctly that the problem is solved now?
Sign In or Register to comment.