Game crashes everytime when selecting upgrade for weapon (VR) [SOLVED]

urskiurski Posts: 4Member
edited June 2017 in Crash Reports
Every time I try to select upgrade for Beam Laser i get crash with following stacktrace:

MachineId:3E694AA4412E07B52254DC96B5354855
EpicAccountId:cabe3b3888a5489ba1449aef137f9975

Access violation - code c0000005 (first/second chance not available)

RSG_Win64_Shipping!FHittestGrid::FindFocusableWidget<<lambda_30165f71b7c76b3ff24c86870a82d462>,, >()
RSG_Win64_Shipping!FHittestGrid::FindNextFocusableWidget()
RSG_Win64_Shipping!FSlateApplication::AttemptNavigation()
RSG_Win64_Shipping!FSlateApplication::ProcessReply()
RSG_Win64_Shipping!FEventRouter::Route >()
RSG_Win64_Shipping!FSlateApplication::ProcessKeyDownEvent()
RSG_Win64_Shipping!FSlateApplication::OnControllerButtonPressed()
RSG_Win64_Shipping!XInputInterface::SendControllerEvents()
RSG_Win64_Shipping!FWindowsApplication::PollGameDeviceState()
RSG_Win64_Shipping!FEngineLoop::Tick()
RSG_Win64_Shipping!GuardedMain()
RSG_Win64_Shipping!GuardedMainWrapper()
RSG_Win64_Shipping!WinMain()
RSG_Win64_Shipping!__scrt_common_main_seh() [f:\dd\vctools\crt\vcstartup\src\startup\exe_common.inl:253]
kernel32
ntdll

System specs:

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 5/28/2017, 18:21:10
Machine name:
Machine Id:
Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 15063) (15063.rs2_release.170317-1834)
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: MSI
System Model: MS-7996
BIOS: BIOS Date: 10/06/15 13:46:41 Ver: V2.10
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 16384MB RAM
Available OS Memory: 16342MB RAM
Page File: 8953MB used, 9821MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.15063.0000 64bit Unicode

---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce GTX 1070
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 1070
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Type: Full Device
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_1B81&SUBSYS_33021462&REV_A1
Device Status: 0180200A [DN_DRIVER_LOADED|DN_STARTED|DN_DISABLEABLE|DN_NT_ENUMERATOR|DN_NT_DRIVER]
Device Problem Code: No Problem
Driver Problem Code: Unknown
Display Memory: 16291 MB
Dedicated Memory: 8119 MB
Shared Memory: 8171 MB
Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (144Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: Acer XB240H
Monitor Id: ACR0419
Native Mode: 1920 x 1080(p) (60.000Hz)
Output Type: DVI

-------------
Sound Devices
-------------
Description: Głośniki (HTC Vive)
Default Sound Playback: No
Default Voice Playback: No
Hardware ID: USB\VID_0BB4&PID_2C87&REV_0100&MI_04
Manufacturer ID: 65535
Product ID: 65535
Type: WDM
Driver Name: USBAUDIO.sys
Driver Version: 10.00.15063.0000 (English)
Driver Attributes: Final Retail
WHQL Logo'd: n/a
Date and Size: 17.03.2017 00:00:00, 134656 bytes
Other Files:
Driver Provider: Microsoft
HW Accel Level: Basic
Cap Flags: 0x0
Min/Max Sample Rate: 0, 0
Static/Strm HW Mix Bufs: 0, 0
Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
HW Memory: 0
Voice Management: No
EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No
I3DL2(tm) Listen/Src: No, No
Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No
---------------------
Sound Capture Devices
---------------------
Description: Mikrofon (2 — HTC Vive)
Default Sound Capture: Yes
Default Voice Capture: Yes
Driver Name: USBAUDIO.sys
Driver Version: 10.00.15063.0000 (English)
Driver Attributes: Final Retail
Date and Size: 3/18/2017 22:56:20, 134656 bytes
Cap Flags: 0x0
Format Flags: 0x0

Description: Headset Microphone (SB Tactic3D Rage Wireless)
Default Sound Capture: No
Default Voice Capture: No
Driver Name: USBAUDIO.sys
Driver Version: 10.00.15063.0000 (English)
Driver Attributes: Final Retail
Date and Size: 3/18/2017 22:56:20, 134656 bytes
Cap Flags: 0x0
Format Flags: 0x0

Comments

  • urskiurski Posts: 4Member
    Another after rapairing at service station:

    MachineId:3E694AA4412E07B52254DC96B5354855
    EpicAccountId:cabe3b3888a5489ba1449aef137f9975

    Access violation - code c0000005 (first/second chance not available)

    RSG_Win64_Shipping!FHittestGrid::FindFocusableWidget<<lambda_30165f71b7c76b3ff24c86870a82d462>,, >()
    RSG_Win64_Shipping!FHittestGrid::FindNextFocusableWidget()
    RSG_Win64_Shipping!FSlateApplication::AttemptNavigation()
    RSG_Win64_Shipping!FSlateApplication::ProcessReply()
    RSG_Win64_Shipping!FEventRouter::Route >()
    RSG_Win64_Shipping!FSlateApplication::ProcessKeyDownEvent()
    RSG_Win64_Shipping!FSlateApplication::OnControllerButtonPressed()
    RSG_Win64_Shipping!XInputInterface::SendControllerEvents()
    RSG_Win64_Shipping!FWindowsApplication::PollGameDeviceState()
    RSG_Win64_Shipping!FEngineLoop::Tick()
    RSG_Win64_Shipping!GuardedMain()
    RSG_Win64_Shipping!GuardedMainWrapper()
    RSG_Win64_Shipping!WinMain()
    RSG_Win64_Shipping!__scrt_common_main_seh() [f:\dd\vctools\crt\vcstartup\src\startup\exe_common.inl:253]
    kernel32
    ntdll
  • ROCKFISH_HCKROCKFISH_HCK Posts: 562Moderator
    Thanks for reporting!
  • urskiurski Posts: 4Member
    From what I could notice, this issue occurs every time I'm in an upgrade/service station menu, and I would try to move selection to item above first item on list, or below the last. I'm not sure if I when going up on first item on list, I should jump to the last, or similar, if when going down when having last item on the list selected, I should jump to the first, or should selection just stay where it is in this situation, but either way, apperently that part is giving troubles.

    Steps to reprodude:
    1. Open ship inventory menu.
    2. Select any weapon.
    3. Open upgrade menu.
    4. Now one of two:
    4a. When having first item on list selected, try to press up d-pad key
    4b. When having last item on list selected, try to press down d-pad key

    Expected behavior:
    - Anything but game crash.

    Actual behaviour:
    - Game crash, with stacktrace that can be found above.

    Hope it helps with identifying and fixing the issue!
  • ROCKFISH_HCKROCKFISH_HCK Posts: 562Moderator
    Thanks, we found the bug and fixed it. The update should be ready this week.
  • urskiurski Posts: 4Member
    Defect confirmed to be fixed.
    Thank you for great support!
Sign In or Register to comment.